DRAGMOTION

#samen tegen corona

#stay safe, stay home

 • White Facebook Icon
 
 

Dragmotion organiseert meerdere malen per jaar een meeting in Emmen. Deze meetings worden georganiseerd in combinatie met een sprintevenement. Het is namelijk mogelijk om met je eigen auto tegen die van iemand anders te racen op een recht stuk van 200 meter. 

 

De baan is eigendom van Test track thedinga en die zal de baan in de toekomst verder uitbreiden. Bij die uitbreiding wordt het rechte stuk langer en kunnen spanende sprints verwacht worden. Doel bij ons is dat iedereen een leuke dag heeft en andere mensen leert kennen met dezelfde passie voor auto's. Op die manier wordt het één grote gezellige boel. 

 

Tijdens de meeting is dus de mogelijkheid om te racen. Aan het racen zijn regels verbonden die door dragmotion zijn vast gesteld. Zo is het niet toegestaan om op de baan stil te staan met uitzondering van de start en burn plek. Burnen buiten de baan is niet toegestaan.

Voor de veiligheid op de baan wordt gebruik gemaakt van safety car. Deze komt alleen de baan op bij een ongeluk of als onderdelen zich op de baan bevinden. Op die manier wordt voorkomen dat gevaarlijke situaties ontstaan.  Wij verwachten dat jullie direct ruimte maken voor de safety car als deze de baan op komt. Op die manier is het oponthoud sneller voorbij. 

EMMEN

Test Track Thedinga is inmiddels een landingsplaats geworden voor veel autoclubs, motorclubs, verenigingen en een thuisbasis voor test- en afstelwerk. Het circuit is gebouwd in 2012 en is voorzien van asfalt met een dichte structuur. Dragmotion organiseerde in 2012 haar eerste meeting bij Emmen. 

 

rEGELS(LET OP REGELS ZIJN AANGEPAST !!) 

Belangrijkste regels waar aan gehouden moet worden zijn hieronder leesbaar;

 

 •  In bezit zijn van een helm en dragen voordat je de baan betreedt. (OPEN HELMEN ZIJN NIET TOEGESTAAN!!)

 •  Het kunnen tonen van een geldig legitimatie bewijs.

 •  Burnen alleen op de daarvoor aangegeven plekken

 •  Het dragen van beschermende kleding.

 •  Wheelies, burnen en/of driften zijn verboden op of in de buurt van het parkeer terrein. De mogelijke schade aan auto's, motoren  en het terrein worden verhaald op de persoon die deze schade veroorzaakt.

 •  Op het terrein dient ten alle tijden stapvoets gereden te worden. Pas op de baan mag het gas erop.

 •  Afval in de daarvoor bestemde afvalbakken gooien. 

 •  Gebruik van drugs en/of drank is op het terrein ten strengste verboden.

 •  Auto's met aanhangers waarop scooters staan worden verzocht om te parkeren achter op het terrein. 

 •  Volg ten alle tijden de aanwijzingen en instructies van de medewerkers op. Dit zijn de mensen van Dragmotion maar ook van TTT  Emmen.

 •  Bij het oprijden en verlaten van de baan normaal rijden en duidelijk richting aangeven.

 •  Ramen en deuren dienen op de baan altijd gesloten te zijn, dit is voor jou en andermans veiligheid.

 •  Op het circuit is uitstappen om een praatje te maken is niet toegestaan. Dit doe je op het parkeer terrein!

 

Om test track thedinga te bereiken via goede en begaanbare wegen is het raadzaam de route beschrijving hieronder te volgen.

Deze route beschrijving begint vanaf de A 37 ter hoogte van het knooppunt Holsloot. Bij dit knooppunt volg je de borden N 34 richting Emmen/Groningen.  Je volgt de N 34 tot de afslag naar de N 391 (Wildlands, Emmen-west en Ter apel) aan het einde van de afslag sla je rechtsaf richting  Emmen-west. 

Na ongeveer 16 kilometer sla je rechts af op de rotonde. Vervolgens volg je de weg en ga e mee met de bocht. Bij de daarop twee volgende T-splitsingen sla je links af. Vervolgens is na  sla je links af, na ongeveer 500 M aan de linkerkant is de ingang van TTT Emmen.

route

Rotonde na 16 km

VEENACKERS 25 7881 XA 

Tanken

Tijdens een meeting wordt er veel brandstof verbruikt. Op de kaart hieronder is weergegeven waar verschillende tankstations zich bevinden. Door op het adres te klikken wordt zichtbaar welke brandstoffen dit tankstation aanbied.

vRAGEN?